Tjuvjakt det största hotet mot elefanter

Tjuvjakt det största hotet mot elefanter

Antalet afrikanska elefanten var enligt Great Elephant Census, som publicerades i Augusti 2016, nere på omkring 350 000 individer fördelat mellan 18 afrikanska länder. Detta visade på en minskning med hela 30% under en period om sju år (räknat mellan 2007-2014)....