Vi är galet stolta över att i samarbete med Sophie by Sophie lansera Wild Heart Collection. En liten och viktig kollektion oregelbundna hjärtan inspirerade av Wildhoods Wild Heart. 10% av försäljningspriset från varje smycke går till Wildhoods arbete för att skydda hotade djurarter från tjuvjakt och illegal handel.

”Wild Heart symboliserar vår kärlek till de vilda djuren som vi kämpar för att rädda! Jag är oerhört stolt över samarbetet med Sophie by Sophie. Det hjälper Wildhood att sprida budskapet om hur allvarlig situationen faktiskt är, att vi står inför ett tidsfönster och att det är upp till vår generation att göra skillnad. Jag vägrar att leva i en värld där vilda djur bara finns i djurparker och i sagoböcker” säger FilippaTarras-Wahlberg, Wildhood Foundations grundare.

“Under de senaste decennierna har mängden vilda djur på vår jord mer än halverats. Det är en brutal och skrämmande verklighet! Jag har alltid värnat om djurens plats på vår planet vilket gör detta samarbete otroligt viktigt för mig. Wildhood Foundation gör ett fantastiskt arbete och det känns roligt och betydelsefullt att kunna bidra till det” säger Sophie Gyllenhammar Mattsson.

Wild Heart Collection lanseras den 3 maj och finns till försäljning online hos Sophie by Sophie samt i butik på NK och Åhléns City.