Drömmar förändrar världen

Wildhoods grundare Filippa Tarras-Wahlberg kämpar för att stoppa tjuvjakt och illegal handel, med drömmen om en framtid där vilda djur fortfarande finns kvar på vår jord. “Vad våra drömmar visar oss är att en annan verklighet är möjlig. Tillsammans med Wildhood vill vi sprida kunskap om hur var och en kan använda sin kraft för att tillsammans förändra framtiden”, säger Johan Hemminger, en av Dreams grundare.

 

Varje krona vi samlar in går oavkortat till de lokala insatser som vi stödjer i fält!
Varje krona gör skillnad och bidrar till att skydda vilda djur. 

Filippa Tarras-Wahlberg

Wildhoods grundare Filippa kämpar för att stoppa tjuvjakt och illegal handel med vilda djur. Hon drömmer om en framtid där våra mest ikoniska arter fortfarande existerar i det vilda.

Genom Wildhood ökar hon medvetenhet och medel för att stödja lokala insatser vilka skyddar de vilda djuren mot tjuvjägare. Hennes stöd går till parkvakter, K9-hundar och flygplanspatruller,

“What our dreams show us is that another reality is possible. Together with Wildhood Foundation, we want to inspire to how each and everyone of us can use our power to change the future”, says Johan Hemminger, one of Dreams co-founders.

PROTECTING GIANTS – a partnership between Dreams and Wildhood Foundation

PROTECTING GIANTS

är en unik kortfilm där fotograf Geran de Klerk följt Wildhoods arbete på plats i Sydafrika i ett av de områden där tjuvjakten är som värst, sida vid sida med de människor som riskerar livet för att stoppa den.

Filmskaparen: Geran de Klerk

Geran De Klerk föddes i Phalaborwa – precis på gränsen till Krügerparken. Att växa upp granne med lejon, elefanter och andra vilda djur har format Gerans syn på världen. Inte bara med fotografier av några av världens mest utsatta arter i ögonblick så intima att de suddar ut avståndet mellan oss, utan även med sin vilja att arbeta för en framtid där jordens biologiska mångfald är fortsatt både artrik och vild.