Våra nyheter!

Här kan du läsa nyheter om vårt arbete, både i Sverige och på plats i Afrika! Missa inte att skriva upp dig på vårt nyhetsbrev längst ner på denna sida så får du våra uppdateringar direkt i mejlen!

Ett utmanande år!

Ett utmanande år!

I vår årsrapport sammanfattar vi året som gått: hur vi ställt om vår verksamhet för att bekämpa den ökade tjuvjakten som uppkommit i spåren av pandemin och hur de 2 miljoner kronor som vi förmedlat till våra partnerorganisationer bidrar till skydd av större områden och fler vilda djur.

läs mer
Akashinga i SVT Aktuellt

Akashinga i SVT Aktuellt

I februari reste vi till Zimbabwe för att tillammans med SVT:s Samir Abu Eid och Niclas Berglund besöka den kvinnliga parkvaktsstyrkan Akashinga.

läs mer
Akashinga screening event

Akashinga screening event

Igår bjöd vi in ett utvalt antal givare och samarbetspartners till en screening av dokumentären Akashinga – The Brave Ones på Biograf Park i Stockholm.

läs mer
Nu lanserar vi månadsgivande!

Nu lanserar vi månadsgivande!

Äntligen kan du bli månadsgivare till Wildhood! Detta innebär att du med autogiro, kort eller swish kan stödja oss med en gåva - varje månad. Smidigare kan det inte bli!  Vi firar detta genom att i samarbete med Sophie by Sophie tacka de 30 första månadsgivarna som...

läs mer
In i det vilda

In i det vilda

Nordeas digitala magasin Talk träffade vår grundare Filippa Tarras-Wahlberg för ett samtal om kärleken till Afrika, vad som fick henne att starta Wildhood Foundation och satsningen på kvinnliga parkvakter.

läs mer
De Globala Målen

De Globala Målen

FN:s globala mål för hållbar utveckling lanserades 2015 med syftet att skapa en bättre värld till 2030. Wildhood Foundation arbetar aktivt för att uppfylla Mål 15 genom att skydda vilda djur från tjuvjakt och illegal handel.

läs mer
Tack för 2019!

Tack för 2019!

Med en insamling på drygt 4 miljoner kronor lämnar vi ett helt fantastiskt 2019 bakom oss. Ett år som överträffat alla våra förväntningar och som bevisar att vi kan göra stor skillnad som liten organisation!

läs mer
Årets julklapp

Årets julklapp

I dagens DN har vi ett uppslag där vi ber om stöd till den utrustning som våra parkvakter behöver i fält. Denna utrustning kostar pengar och du kan vara med och bidra! Varje krona vi samlar in går oavkortat till arbetet i fält.

läs mer