Wildhood Foundation dog patrol

Till våra vänner; företag och privatpersoner som under 2017 bidragit till att samla in den fantastiska summa av 742 532 kr – TACK!!

Varje krona går direkt till att stödja de anti-tjuvjakts organisationer vi stödjer ute på fältet. Ditt stöd gör en stor skillnad! Över året har Wildhood´s sponsrade flygövervakning stoppat fler försök till tjuvjakt och bidragit till arrester. Genom en konstant närvaro i luften har man också förebygga tjuvjakt genom att  avskräcka misstänkta från området. Vi är så glada att vi inte förlorat ett enda djur under jul- och nyårshelgen som vanligtvis är den mest utsatta perioden under året.

I Wildhood´s sponsarade anti-tjuvjakts kennel tränas vår fyrbenta hjältar i att skydda djurlivet och hundarna gör framsteg både i träning och i tjänst. Vi ser framemot att välkomna en ny valp i familjen under våren!

Vi vill också tacka våra partners som hjälper oss täcka våra kostnader, det är tack vare ER som vi kan donera 100% av alla donationer till dessa organisationer https://www.wildhood.org/partners-donors/

TIllsammans kan vi göra stor skillnad och vi ser framemot ett nytt spännande år!

<3 Team Wildhood