Wildhood i Nyhetsmorgon

Imorse var vår grundare Filippa Tarras-Wahlberg inbjuden till TV4 för att diskutera den illegala handeln med elfenben och hur Wildhood Foundation arbetar för att stoppa den.
20 september, 2018

Imorse var vår grundare Filippa Tarras-Wahlberg inbjuden till TV4 Nyhetsmorgon för att diskutera den illegala handeln med elfenben och hur Wildhood Foundation arbetar för att stoppa den.

En ny studie visar att ett fåtal kriminella syndikat, med sitt ursprung i östra Afrika, är ansvariga för att smuggla och organisera majoriteten av den illegala handeln med elfenben. Denna information är av stort värde för möjligheten att ställa misstänkta inför rätta.

Ett oerhört viktigt ämne att sprida kunskap om och vi är tacksamma över att TV4 vill bidra till det! Vi kommer fortsätta kämpa för att ännu fler ska förstå hur allvarligt hotet mot våra ikoniska djurarter är och samla in medel för att skyddet av arterna ska bli ännu bättre.

För att se intervjun, följ denna länk!

För fler pressklipp, kika här!

Arkiv