Våra julkort är här!

I år tar vi en paus ifrån klassiska fotografier och låter illustratör Jonas Andrén från Ephelant Studios teckna 3 unika motiv föreställandes några av de djurarter som vi älskar; noshörningen, myrkotten och elefanten.
27 november, 2019

Wildhoods julkort är här och i år tar vi en paus ifrån klassiska fotografier och låter illustratör Jonas Andrén från Ephelant Studios teckna 3 unika motiv föreställandes några av de djurarter som vi älskar; noshörningen, myrkotten och elefanten.

Julen är en tuff tid för dessa arter då tjuvjakten ofta ökar och i våra illustrationer tar djuren på sig parkvakternas uniformer för att skydda sina vänner mot tjuvjägare!

Våra julkort finns i 3 fina motiv. De kostar 100 kr styck inkl kuvert och hela beloppet går oavkortat till vårt arbete för att skydda vilda djur i jul. Vårt mål är att samla in 100 000 kr! Vill du vara med och bidra? Beställ dina kort redan nu genom att mejla jul@wildhood.org

Betalning sker genom en donation till vår SWISH 1230230078 alternativt till vårt Plusgiro 827373-2. Vi postar gärna julkort mot ersättning av porto. 

Tack för ditt stöd! Du är fantastisk! <3

Arkiv