Screening event

Igår bjöd vi in ett utvalt antal givare och samarbetspartners till en screening av dokumentären Akashinga – The Brave Ones på Biograf Park i Stockholm.
30 september, 2020

Igår bjöd vi in ett utvalt antal givare och samarbetspartners till en exklusiv screening av dokumentären AKASHINGA – The Brave Ones på Biograf Park i Stockholm.

Dokumentären är executivt producerad av James Cameron för National Geographic och handlar om de kvinnliga parkvakterna som Wildhood stödjer i Zimbabwe och den nyrekrytering som vår insamling möjliggjort. Av de 80 parkvakter som syns i filmen är 40 finansierade av Wildhood.

Vi var mycket hedrade att ha Zimbabwes Ambassadör Mrs Alice Mashingaidze på plats och våra gäster bjöds på popcorn och champagne, filmvisning och intervjuer med filmens regissör Maria Wilhelm som var med oss via länk från Los Angeles och parkvakterna som var med via länk från Zimbabwe.

Kvällen avslutades med en auktion där 20 babyelefanter i trä, tillverkade i naturlig storlek av vår samarbetspartner Itab, såldes till förmån för insamlingen och resulterade i fantastiska 200 000 kr till Akashinga.

Tack till ALLA som gjorde denna kväll möjlig! ⭐️ National Geographic Documentary Films, Almas Park, Peter Settman, Konrad Bergström, Hatt et Söner Champagne, Solid Sound, Bring Sverige, Damien Mander och International Anti Poaching Foundation samt vår fantastiska byrå KING!

Se filmen ovan eller följ denna länk!

Arkiv