Utställning för Wildhood

Den 12 november öppnar Frank af Petersens utställning på Green Hotel i Tällberg där ett 40-tal verk säljs till förmån för Wildhood Foundation. 
8 november, 2021

Den 12 november öppnar Frank af Petersens utställning på Green Hotel i Tällberg där ett 40-tal verk ställs ut och säljs till förmån för Wildhood Foundation. 

Konst- och dokumentärfotograf Frank af Petersens finns på plats under vernissagen för att tillsammans med Wildhoods grundare Filippa Tarras-Wahlberg berätta om den gemensamma kampen och passionen för att bevara Afrikas vilda djur.

Utställningen visar ett fyrtiotal fotografier som Frank har tagit under sina resor i Afrika. Det är huvudsakligen svartvita bilder men även ett par polaroid- och färgbilder. Verken säljs i begränsade numrerade upplagor och 30% av överskottet går till Wildhood Foundation.

”Det är helt fantastiskt att få göra en utställning på klassiska Green Hotel i Tällberg. Här har det skett många spännande events, ofta med internationell prägel, och nu blir det fokus på Afrika och arbetet för att stoppa den organiserade illegala jakten på noshörningar och elefanter” säger Frank.

Utställningen pågår tom den 16 januari 2022 och avslutas med en finissage den 15 januari. Vill du komma? Anmäl dig här! 

 

Arkiv