Tack för allt, Blake

Det är med tungt hjärta vi meddelar att vår hjälte Blake igår fick resa till hundhimlen 💔
19 augusti, 2022

Han drabbades av en magomvridning, ett akut sjukdomstillstånd som kan komma hastigt. Han fördes med ilfart till veterinären som förberedde för operation men efter undersökning bedömde att det inte gick att rädda honom.

Blake var en av de första hundarna som vi började utbilda 2017. Han var uppvuxen i stan och behövde vänja sig vid vildmarken men det dröjde inte länge innan hans trampdynor hårdnat och hans valpliknande temperament utvecklades till den ökända Blake.

I fyra år patrullerade han vildmarken tillsammans med sin hundförare och genomsökte hundratals bilar efter illegala vapen och djurdelar. I arbetet var Blake respektingivande och få vågade utmana honom och hans team. Privat var han en riktig kelgris som älskade att sova i sin husses säng.

Blake, vi kommer att sakna dig.
Tack för allt du gjort för de vilda djuren! 💗

Arkiv