Vi söker en praktikant

Wildhood växer och nu söker vi dig som vill arbeta med och utveckla våra digitala kanaler.
23 augusti, 2022

Som praktikant hos Wildhood kommer du att driva arbetet för att öka engagemanget från våra givare via i första hand sociala medier, hemsida och nyhetsbrev. Vi söker dig som är kreativ, gillar att jobba med text & bild och är bra på att ta ansvar. Du behöver behärska både svenska och engelska i såväl skrift som tal och erfarenhet av digitala plattformar som WordPress, MailChimp och Zapier är meriterande men inte ett krav. Tillgänglighet på både del- och heltid är intressant och arbete på distans fullt möjligt.

För rätt person finns det goda chanser till anställning efter praktikperioden!

Praktiken är minst 10 veckor och vi behöver din ansökan senast den 19 september. Skicka ditt CV tillsammans med ett personligt brev till team@wildhood.org och skriv praktik i ämnesraden.

Vi ser fram emot din ansökan 🤎 Team Wildhood

Arkiv